Здравейте!

.
Благодарим Ви, че искате да станете част от общността на хората с ХИВ, да споделяте, да се учите от опита на другите, да получите подкрепа и да дадете своята подкрепа на някого!

Това е форум, управляван от Сдружение “Здраве без граници”. Срещали сте се с някоя от нас – с Ели или Нели, както и с някои от нашите сътрудници. Ние повече от 10 години помагаме на хората с ХИВ, като ги консултираме, придружаваме, насърчаваме и подкрепяме емоционално. Заедно с тях преживяваме много. Много от хората с ХИВ, на които помагаме, са наши приятели.

Дойде време за нашия форум. Той създава пространство за споделяне на опит, знания, чувства и емоции, които преживява всеки един от нас, без значение дали е с ХИВ, или не. Мечтаем си този форум да стане много човешки и искрен, и да дава кураж на онези от вас, които се срещат с ХИВ току-що.

Ние съзнаваме, че всеки един от Вас е индивидуалност. Има своите притеснения, страхове, възможности и своите начини за справяне. Надяваме се да учим от Вас и заедно да помагаме в създаването на общност, в която е важен човекът, а не неговата диагноза.

Очакваме да сте активни, искрени и подкрепящи. Да използвате това пространство за дискусии, споделяне и открити разговори по теми, които наистина Ви интересуват, но нямате с кого да ги споделите или имате нужда от друга гледна точка.

За нас е важно да сте активни, защото по този начин ще вдъхнете увереност другиму, но и ще сте в основата на пълноценни дискусии.

Ако смятате, че Вашето място е сред нас, направете си регистрация.

ПРОЦЕДУРА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ:

1. Съберете кураж да станете част от общност на хора, които, също като Вас, са носители на ХИВ.

2. Попълнете регистрационната форма на форума. Изберете си потребителско име, парола и посочете електронна поща, на която да получите мейл за активацията на Вашия профил във форума. Вашата електронна поща ще бъде видима само за администратора на форума. Необходимо е електронната поща да е реална, тоест да съществува, но не е задължително да е официалният Ви имейл (можете да регистрирате специално имейл само за целите и комуникацията в този форум).

3. След като се регистрирате, на посочената от Вас електронна поща, ще получите имейл за потвърждение на регистрацията.

4. При кликване върху линка, ще бъдете регистрирани.

5. За да ползвате пълноценно форума, трябва да бъде извършено потвърждение на направената от Вас регистрация и от консултант на Центъра за сексуално здраве. Тази стъпка е описана подробно и ще я видите, след като активирате профила си.


Бъдете здрави,
Сдружение “Здраве без граници”
Нова тема
Няма теми или мнения в този форум.

Права на форума

Вие не можете да публикувате теми в този форум
Вие не можете да отговаряте на теми в този форум
Вие не можете да променяте собствените си мнения в този форум
Вие не можете да триете мнения в този форум
Вие не можете да прикачвате файлове в този форум